Un băiat de 12 ani și-a ucis prietena lui de joacă de 9 ani: “Mai întâi a abuzat de ea, apoi a strangulat-o”

La vârsta de 12 ani a mărturisit că a violat și a ucis o fată de 9 ani. Micuța Raíssa Caparelli, o fetiță braziliană afectă de autism, a fost găsită fără viață într-o pădure din apropierea casei sale, cu semne clare de violență sexuală și strangulare.

Oroare în casa unei badante din Italia: bebeluș mort închis într-o valiză

Copila dispăruse duminica trecută în timpul unui eveniment caritabil la care participa cu familia ei în Anhanguera, o suburbie din São Paulo. Raissa a fost legată de un copac și a fost găsită mai târziu la câteva zile după dispariția ei. Conform reconstrucției autorităților, băiatul ar fi fost ademenit-o pe fetiță , a imobilizat-o, violat-o și în cele din urmă ucis-o.

O crimă care a zguduit mult comunitatea, cu atât mai mult, cu cât a fost dezvăluită identitatea presupusului criminal. Ar fi un copil de doar 12 ani, care a fost imortalizat de telecamere de securitate în timp ce o lua pe Raissa de mână și o ducea spre pădure.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.