Un băiat de 11 ani a fost otrăvit de mama vitregă: găsit într-un coș de gunoi în subsolul casei

Un băiat de 11 ani a fost găsit mort după ce a fost otrăvit de partenera tatălui său . Roman Lopez a fost găsit într-un coș de gunoi în subsolul familiei sale după ce a dispărut în ianuarie 2020, dar cauza decesului a fost clarificată abia acum. Tragedia s-a petrecut în California.

Potrivit rezultatelor autopsiei, copilul era subnutrit și deshidratat, dar nu avea semne evidente de violență . Mama sa vitregă Lindsey Piper, în vârstă de 38 de ani, și tatăl său, Jordan Piper, în vârstă de 36 de ani, au fost arestați și acuzați de abuz și tortură asupra copiilor. Femeia este acuzată că ea ar fi fost criminala otrăvind apa copilului din motive care nu sunt încă clare.

Citește și Tată no-vax ucide fiul de 9 ani și se sinucide: a vrut să evite vaccinul anti-Covid

Alerta dispariției copilului a fost tatăl care a trebuit să insiste de mai multe ori ca agenții să facă ceva, așa cum a raportat și The Sun. După două zile corpul copilului a fost găsit, dar autoritățile l-au considerat și pe tată complice la crimă. Cei trei locuiau împreună cu alți 7 copii, care acum au fost încredințați serviciilor sociale după arestarea cuplului. Procesul celor doi va începe în curând.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.