Un băiat de 10 ani și-a înjunghiat mortal tatăl: ” Am apărat-o pe mama”

Un băiat de 10 ani și-a înjunghiat pe tatăl , Sergio Juarez, un bărbat fără picioare.

Drama familiei s-a  consumat în orașul Agustoni, în provincia Pampa, Argentina. Ce a  provoca furia copilului ar fi fost comportamentul violent al tatălui, care ar fi bătut în mod repetat mama sa. Omul era cunoscut în zonă drept “zidarul fără picioare”. În urma unui accident feroviar, bărbatul a rămas fără picioare și folosea protezele.

Conform primelor reconstrucții ale Poliției, în momentul tragediei, omul nu purta protezele, ceea ce îl l-a împiedicat să se apere.

Vecinii au spus că au văzut bărbatul în vârstă de 34 de ani ieșind din casă cu cuțitul împlântat în piept cerând ajutor  Între timp, copilul  după ce și-a înjunghiat tatăl, a încercat să fugă, dar  fratele lui mai mare l-a oprit până la sosirea poliției

Citește și Se roagă dezbrăcată pe altarul bisericii : șoc la slujba de seară într-o biserică din Italia

“Am apărat-o pe mama mea”

Ceea ce l-a împins pe copil să-și omoare pe tatăl său a fost refuzul de a-și mai vedea mama suportând o altă violență din partea bărbatului

“Nu mai puteam să mai suport acest lucru”, a spus copilul poliției. Cei care cunosc familia sunt împărțiți între două tabere: unii  descriu bărbatul ca fiind o persoană obișnuită, un muncitor, un om decent și alții care spun că era violent  : “A bătut-o de multe ori, dar autoritățile nu au făcut niciodată nimic ” a spus cineva.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.