Un băiat afro-american se joacă cu mingea în fața casei, vede mașina poliției și se ascunde de frică / Video

Vede o mașină a poliției care trece prin fața casei și de frică se ascunde . Din păcate, acesta este unul dintre efectele cazului Floyd din Statele Unite, unde mulți oameni negri, inclusiv copii, se tem acum de poliție . Inocența unui copil, care a fost bombardat de mass-media în ultimele săptămâni cu privire la cazurile de rasism, este o oglindă a ceea ce se întâmplă în Statele Unite. Într-un videoclip difuzat pe net se vede cum  băiatul de culoare se joacă cu o minge în fața casei sale.

Între timp, trece o mașină de poliție și băiatul se oprește din joacă și se ascunde în spatele altei mașini, așteptând să treacă mașina.

Apocalipsa lăcustelor a ajuns și în America de Sud: miliarde de lăcuste devorează culturile de grâu, porumb și ovăz / Video

Imaginile au devenit virale, reflectând teama negrilor din America, după episoadele recente de rasism de către oameni negri împotriva autorităților. Între timp, protestele continuă împotriva autorităților și a președintelui Trump continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.