Un avocat din Germania se opune măsurilor de carantină: internată într-o secție de psihiatrie

Fusese foarte critică cu privire la măsurile impuse de guvernul german împotriva Coronavirusului. Beate Bahner , un avocat din Heidelberg, Germania, a fost oprită de poliție și dusă la o secție de psihiatrie, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Mannheim relatat de Die Welt.

Beate Bahner a fost oprită de poliție duminică trecută cu oarecare dificultate, deoarece opusese rezistență. Ca măsură de precauție, a fost dusă într-o secție de psihiatrie unde a fost  examinată de un medic  care a decis apoi să o rețină după ce a găsit-o „ într-o situație mentală foarte confuză ”, a explicat purtătorul de cuvânt Norbert Schätzle.

„Atenție la acel laborator”, au atenționat experții americani din Wuhan în 2018

În ultimele zile, avocatul a solicitat manifestații în toată țara pentru anularea măsurilor de carantină , care erau considerate excesive și care „pun în pericol protecția drepturilor fundamentale ale omului și protecția ordinii libere și democratice în Republica Federală Germania”. . Ea a susținut că virusul este inofensiv pentru 95 la sută din populație și a adăugat, într-un comunicat transmis presei, că nu se poate ierta pe sine „dacă, ca și avocat, nu ar fi luat măsuri pentru a proteja legea cu toate instrumentele disponibile. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.