Un avion suspectat că transporta droguri a aterizat pe o autostradă și a luat foc

Un avion mic cu 15 locuri a aterizat duminică pe autostradă în Felipe Carrillo Puerto, Mexic și a luat foc. Se suspectează că ar fi legat de traficul de droguri. Potrivit declarațiilor departamentului de apărare, aeronava venea din America de Sud. Imediat ce a trecut granița cu Mexicul, avionul a fost ținut sub observație, suficient pentru a trimite două avioane militare care să-l urmeze la locul accidentului.

Atac armat într-o parcare din Atlanta ocupată de manifestanți anti-rasiști: o fetiță de 8 ani a fost ucisă

Puțin mai departe, în statul Yucatan, autoritățile au găsit un camion care conținea 13 saci de cocaină, pentru un total de 390 de kilograme. Potrivit presei internaționale nu este clar dacă avionul a luat foc din cauza unei defecțiuni sau dacă militarii au tras împotriva avionului pentru a-l opri.

Conform Aviation Safety Network, avionul  este un model vechi BAE-125.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.