Un avion s-a prăbușit ucigând trei persoane: un bebeluș a fost găsit viu printre cadavrele părinților săi

Un bebeluș de câteva luni , Martin, s-a salvat miraculos dintr-un îngrozitor accident de avion în care tatăl și mama lui și-au avut viața. Tragedia s-a produs în mediul rural al municipiului Ubaté, în nordul departamentului Cundinamarca, în Columbia. Pilotul aeronavei, un avion bimotor, a fost tatăl copilului, Fabio Grandas Ramírez, medic și pilot expert care a murit împreună cu soția sa, avocata Mayerly Díaz Rojas și o altă femeie care călătorea cu ei. Tragedia s-a desfășurat marți după-amiază, ora locală,  când avionul a declarat o urgență la bord încercând o aterizare de urgență.

Citește și Berlin, degetul mijlociu împotriva celor care nu folosesc masca. Campania publicitară care provoacă discuții

Micul avion decolase din Santa Marta și trebuia să aterizeze pe aeroportul Guaymaral, la aproximativ șaptezeci de kilometri de locul accidentului. Când primele ajutoare au ajuns la fața locului, au crezut că nu mai este nimic de făcut pentru ocupanții avionului, având în vedere accidentul și condițiile vehiculului. Din acest motiv, surpriza a fost mare când s-au auzit plânsetele nou – născutului  venit din carcasa aeronavei. Copilul a fost imediat salvat și transportat la spital.

„Copilul are traume la nivelul pieptului și abdomenului și este stabil”, a explicat de la spitalul din Bogota unde ulterior a fost transferat.

Până în prezent nu se cunosc motivele accidentului. Autoritățile au demarat o anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.