Un avion s-a prabusit in SUA! Niciun supravietuitor

Un avion s-a prabusit in SUA! Niciun supravietuitor

Șase oameni și-au pierdut viața în Texas, după prăbușirea unui avion de mici dimensiuni, informează CNN.

 

Incidentul a avut loc în jurul orei 9, ora locală, lângă Aeroportul Municipal Kerrville, potrivit Departamentului de Securitate publică din Texas (DPS).

 

Aparatul de zbor era un Beechcraft BE58 și totcmai se pregătea de aterizare pe aeroportul din Kerrville, la aproximativ 100 de km de orașul San Antonio.

Potrivit autorităților americane, vionul decolase din West Houston Airport.

Te-ar putea interesa și O femeie se trezeste din coma după 28 de ani, fiul ei: “Sa nu va pierdeti speranta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.