Un avion s-a prăbușit în New Jersey: cel puțin două case au luat foc

Cel puțin două case au luat foc la Cologne , New Jersey, după un accident de avion. Potrivit Direcției locale de pompieri, un Cessna 414 s-a prăbușit peste o casă de pe Bulevardul Berkley la ora 11 în această dimineață, marți, 29 octombrie 2019. FAA (Administrația Aviației Federale) care este în drum spre  locul accidentului pentru a începe investigațiile cazului.

S-a dus să mănânce la un restaurant japonez, a rămas dezgustată când a văzut un pui de șobolan în farfurie

Momentan, nu se cunoaște numărul  persoanelor de la bordul aeronavei și condițiile acestora. Zona în care avionul s-a prăbușit este o zonă rezidențială cu străzi învecinate și copaci. Dennis Protsko , un reporter al canalului News 4 , aflat la un bloc distanță de la locul faptei, a auzit zgomotul impactului. Deși nu a văzut avionul, a spus că poate vedea cel puțin o casă complet învăluită în flăcări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.