Un avion s-a prăbușit în Afganistan! Numărul victimelor este necunoscut

Un avion aparținând companiei naționale a Afganistanului, Ariana Afghan Airlines, s-a prăbușit luni în provincia Ghazni. Anunțul a fost făcut de oficiali ai acestei provincii, citați de Reuters

Un avion al companiei aeriană de stat afganistană Ariana s-a prăbușit în centrul Ghazni din țara țării, au declarat luni oficiali înalți afgani.

Arif Noori, un purtător de cuvânt al biroului guvernatorului provincial din orașul Ghazni, a declarat: „Un avion Boeing aparținând companiei aeriene afgane Ariana, s-a prăbușit în zona Sado Khel din districtul Deh Yak din provincia Ghazni în jurul orei locale 13:10.”

UPDATE:

Intermediarul Companiei Ariana Afghan Airlines, Mirwais Mirzakwal, a negat aceste rapoarte.

“A fost un accident aerian, dar nu aparține Ariana, deoarece cele două zboruri gestionate de Ariana astăzi de la Herat la Kabul și Herat la Delhi sunt în siguranță”, a declarat Mirzakwal pentru Reuters

UPDATE :

Aeronava de  pasageri, avea cel puțin 80 de persoane la bord, s-a prăbușit în districtul Deh Yak din estul provinciei Ghazni,  aflată în prezent sub controlul talibanilor. Potrivit unui purtător de cuvânt al provinciei, citat de presa locală, după ce s-a prăbușit pe teren, avionul a luat apoi foc din cauza unor probleme tehnice.

Știre în actualizare 

 

Citește și Cutremurul din Turcia, căutările continuă. Ultimul bilanț orficial: 39 de morți

Numărul de victime nu este cunoscut, a spus un al doilea oficial pentru Reuters

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.