Un avion militar s-a prăbușit în Croația: 2 membrii ai echipajului au murit

Un avion al forțelor aeriene croate s-a prăbușit în Biljane, Croația, joi, 7 mai 2020. Potrivit Ministerului Apărării al Croației, citat de Fox News spune că un avion al forțelor aeriene s-a prăbușit și doi membri ai echipajului au fost uciși în timpul unui zbor de antrenament de rutină joi după-amiază.

Acesta este al doilea accident în numai trei luni. Ministerul Apărării al Croației Damir Krsticevic și-a dat demisia

„A încălcat carantina pentru a planifica un atac la Barcelona”, suspect terorist ISIS arestat

„Este datoria noastră să fim alături de familiile victimelor  și le vom oferi cel mai bun ajutor posibil. Îmi exprim condoleanțele tuturor membrilor Forței Aeriene și Armatei Croate. Aceasta este o pierdere uriașă pentru armata croată. Demisionez astăzi din funcția de vice prim-ministru și ministru al Apărării ”, a spus Krsticevic.

Ministerul Croației al Ministerului Apărării a declarat că aeronava cu un singur motor Zlin s-a prăbușit joi la ora locală în jurul orei 16:00, în timpul unui zbor de antrenament de rutină. Oficialii nu au spus ce ar fi putut determina avionul să coboare într-o zonă populată în apropierea orașului central Adriatic Zadar, dar Krsticevic a spus că acest caz va fi investigat în detaliu.

Sursa: Fox News

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.