Un avion militar s-a prăbușit în Bolivia, toți pasagerii la bord au murit

Tragedie în Bolivia , unde ieri 2 mai, un avion militar s-a prăbușit la câteva minute după decolare provocând moartea tuturor ocupanților la bord. Aeronava decolase cu câteva minute mai devreme de pe aeroportul din Trinidad și se îndrepta spre Santa Cruz della Sierra, dar în ciuda cererii pilotului de aterizare de urgență, accidentul a fost inevitabil . Printre cei șase ocupanți se aflau și patru cetățeni spanioli care trebuiau să se întoarcă acasă.

Potrivit rapoartelor Forțelor Aeriene Boliviene, la bordul avionului se aflau doi membri ai echipajului și patru pasageri de naționalitate spaniolă  care urmau să fie transferați în vederea repatrierii preconizate în urma pandemiei coronavirusului. Bolivia și-a închis mult timp granițele naționale în încercarea de a opri răspândirea virusului.

Coronavirus, intelligence anglo-saxonă: China a ascuns dovezile

Conform investigațiilor preliminare ale accidentului, pilotul a solicitat o aterizare de urgență  la 12 minute după decolare de pe aeroportul Trinidad pentru o presupusă defecțiune a motorului . Cu toate acestea, orice contact între turnul de control și echipaj se pierduse câteva momente mai târziu

Dintre cei șase ocupanți, cinci au murit pe loc, în timp ce unul a fost găsit în stare stare gravă câți metri mai departe de unde s-a prăbușit aeronava. Din păcate el a murit câteva minute mai târziu. În momentul de față, autoritățile militare boliviene au deschis o anchetă cu privire la incident și că în următoarele opt zile va fi prezentat un raport detaliat cu privire la cauzele accidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.