Un avion Lufthansa către Teheran s-a întors înapoi: ”Măsură de precauție”

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei aeriene germane Lufthansa, avionul s-a întors înapoi  joi după o oră de zbor „din precauţie” şi din cauza nesiguranţei în „spaţiul aerian al aeroportului” capitalei iraniene. Avionul LH600 , care a plecat din Frankfurt și s-a îndreptat spre Teheran și în timp ce zbura deaupra  României ,potrivit site-urilor de monitorizare a aerului, s-a îndreptat înapoi în Germania.

Citește și Catastrofă fără sfârșit !Australia solicită o altă evacuare în masă: incendiile uriașe amenință mai multe orașe și comunități

Tehnicienii au dat asigurări că este vorba despre o măsură preventivă și de precauție , care a avut loc după două cele episoade tulburătoare care au avut loc în cerul irakian și iranian. Primul a fost prăbușirea unui avion ucrainean cu 176 de persoane la bord, la scurt timp după decolare din Teheran . Al doilea este atacul cu rachete al  Iranului asupra bazelor militare care găzduiesc soldați americani în Irak.

Acest lucru a determinat mai multe companii aeriene să anuleze sau să devieze zborurile lor cu orașele considerate a fi în pericol. Air France, Emirates Airlaines, Flydubai și Egypt Air, printre altele, le-au suspendat. În schimb, Alitalia a specificat că nu va opera zboruri către Iran, păstrând în mod activ conexiunile cu New Delhi (India) și Maldive. Pentru acestea, vor fi utilizate rute alternative pentru cele care zboară peste statele din Orientul Mijlociu, o soluție pentru care au ales și alte companii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.