Un avion e la Ethiopian Airlines s-a prăbușit cu 157 de persoane la bord

Un avion e la Ethiopian Airlines s-a prăbușit cu 157 de persoane la bord.

În numele Guvernului și oamenii din Etiopia, cele mai profunde condoleanțe familiilor celor care au pierdut cei dragi“, este mesajul primului-ministru

Un avion de la Ethiopian Airlines Boeing 737 s-a prăbușit în această dimineață între Addis Ababa și capitala Kenyei, Nairobi. Acest lucru a fost raportat de către biroul de prim-ministrul etiopian, Abiy Ahmed Ali, exprimând „în numele guvernului și a oamenilor din Etiopia“,  ”cele mai profunde condoleanțe familiilor care și-au pierdut  cei dragi“.

Cauza exactă și locația accidentului nu au fost încă dezvăluite. Conform primelor informații, raportate de BBC și Al Jazeera, la bord erau 157 de persoane.  Zborul ET302 al companiei Ethiopian Airlines transporta 149 de pasageri și 8 membri ai echipajului și se îndrepta spre Nairobi

Incidentul a avut loc în această dimineață la ora 8.44 ora locală, la scurt timp după decolare, a spus compania aeriană.

Boeing-ul 737 a dispărut de la radar la șase minute după decolarea din Addis Abeba, informație confirmată de operatorul de zbor al companiei aeriene.

Nu este clar dacă există supraviețuitori.

Te-ar putea interesa și Obsesie șocantă! Crede că soțul o înșeală, mama își îneacă fiica de trei ani în vană

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.