Un avion din al doilea război mondial s-a prăbușit la pământ și a luat foc: masacru în SUA

Un avion din al doilea război mondial s-a prăbușit la pământ și a luat foc: masacru în SUA

Tragedie în Statele Unite, unde un avion din al doilea război mondial s- a prăbușit la pământ la scurt timp după decolare în Connecticut .

S-a întâmplat în urmă cu câteva minute pe Aeroportul Internațional Bradley , chiar în afara orașului Hartford. Numeroase decese, chiar dacă bilanțul general nu a fost dezvăluit. „Sunt  cu siguranță mulți morți”, a declarat reporterilor comisarul de stat al poliției, James Rovella, fără a specifica exact câte persoane au fost ucise  în incident.

https://twitter.com/Seeguunn/status/1179406269377077258

Londra,un tânăr a aruncat un copil de 6 ani de pe Tate Modern. Iată cine este

„Victimele – a adăugat el – sunt foarte greu de identificat, nu vrem să greșim într-un moment atât de delicat”. La bordul avionului se aflau 13 pasageri, inclusiv doi piloți și un asistent. Alte șase persoane, care erau pe teren  au fost transferate la spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.