Un avion antiincendiu s-a prăbușit în sudul Australiei: trei morți

Trei pompieri americani au murit  în urma prăbișirii avionului antiincendiu C-130 Hercules  în timp ce se lupta cu focuri sălbatice în regiunea Snowy Monaro din sudul Australiei , au declarat oficialii.

Citește și Australia, un avion antiincendiu pompieri a dispărut de pe radar; se teme că s-a prăbușit

Premierul Gladys Berejiklian, din noua Țara Galilor de Sud, a confirmat decesele și prăbușirea avionului  . Coulson Aviation din Oregon a declarat  că unul dintre avioanle  C-130 Lockheed a dispărut de pe radar după ce a părăsit Richmond în Noua Țara Galilor de Sud, într-o misiune de stingere a incendiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.