Un avion ambulanță s-a prăbușit peste o stațiune: nouă morți

Un avion mic folosit pentru transportul medical de urgență s-a prăbușit într-o stațiune din Filipine, provocând moartea a nouă persoane la bord și rănirea altor două la sol. Incidentul s-a produs în timp ce avionul ambulanță Beechcraft BE-350 transporta un pacient din sudul orașului Dipolog în Manila.

La bordul avionului se aflau și soția pacientului, cinci medici și doi membri ai echipajului , a declarat colonelul Eleazar Matta, directorul poliției provinciale. Avionul s-a prăbușit în stațiunea Agojo din provincia Laguna, la aproximativ cincizeci de kilometri sud de Manila.

O studentă în vârstă de 18 ani se află în comă, din cauza unei boli pulmonare rare. Medicul: „Din cauza țigării electronice”

Un turist aflat într-o stațiune din apropiere, Ahrcee Genil, a declarat pentru CNN că avionul părea să aibe probleme. “Am văzut că zbura prea jos, apoi a încercat să recâștige altitudinea, dar la acel moment din avion au început să cadă bucăți”  a spus Genil, spunând că a fugit cu alți oaspeți și a văzut cum în cele din urmă avionul s-a prăbușit și a explodat.

Echipele de urgență au avut nevoie de două ore pentru a stinge focul.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.