Un autobuz turistic s-a răsturnat în apropierea unui parc național: cel puțin 4 morți

Un autobuz turistic s-a răsturnat în apropierea Parcului Național Bryce Canyon din sudul Utahului. În accidentul care a avut loc vineri dimineață, cel puțin 4 persoane și-au pierdut viața. Alți 15 au fost răniți grav și au fost duși imediat la spital. La bordul autobuzului se aflau treizeci de persoane, a raportat The Guardian .

O familie distrusă: doi frați de 1 și 3 ani au murit în piscina din curtea familiei

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs pe autostradă la aproximativ 11 kilometri de intrarea în Parcul Național Bryce Canyon . Drumul a fost închis după tragedie.  Turiștii erau din China continentală și Taiwan. Bryce Canyon este cunoscut pentru peisajul său unic de pete roșii înguste situat la aproximativ 480 de kilometri sud de Salt Lake City. Potrivit caporalului Chris Bishop, cauzele accidentului . O ipoteză ar fi că șoferul ar fi încercat să intre pe pe cealaltă bandă a autostrăzii făcând o manevră greșită.

Pe rețeaua de socializare au fost publicate fotografii ale autobuzului distrus. Gary Hart, guvernatorul Utah, și-a exprimat tristețe pentru cele întâmplate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.