Un autobuz plin cu turiști a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat: cel puțin 13 morți și 29 de răniți

BANGKOK: Cel puțin 13 turiști chinezi au murit șialți 29 răniți după ce un autobuz a derapat și a ieșit de pe carosabil răsturnându-se într- râpă de 30 de metri din Laos, a declarat un polițist marți (20 august).

Autobuzul transporta peste 40 de cetățeni chinezi și se îndreptau spre orașul turistic Luang Prabang, când a avut loc accidentul.

Alertă SUA: „În unele zone, Isis este mai puternic decât acum trei ani”

“În acest moment, 13 cadavre au fost recuperate … în timp ce alte două sunt încă dispărute”, a declarat pentru AFP polițistul Xaiyaphon Chitavong, care a adăugat că accidentul s-a produs din cauza unei frâne defectate.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.