Un autobuz plin cu persoane aflate in pelerinaj a sarit in aer in Afganistan: 13 morti si 33 raniti

Un autobuz plin cu persoane aflate in pelerinaj a sarit in aer in Afganistan: 13 morti si 33 raniti

Cel puțin 13 persoane au murit la bordul unui autobuz care a explodat din cauza unei mine iar alți 33 de pasageri au fost răniți. Conform rapoartelor din surse locale, vehiculul a plecatdin  provincia Helmand și avea ca destinație finală un sanctuar în provincia Kandahar. Știrea incidentului a fost dată de guvernatorul din Kandahar, Hayatullah Hayat. Vehiculul a explodat din cauza unei  mine lângă cartierul Khakraiz.

 

Atacul nu a fost încă revendicat, dar nu este exclus faptul că responsabilitatea ar putea fi atribuită talibanilor. Printre victime se numără și femei și copii, dintre care unul de doar câteva luni.

 

Te-ar putea interesa și Libia, OMS: 1.093 decese si peste 100.000 de persoane stramutate din cauza crizei de la Tripoli

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.