Un autobuz cu două etaje plin cu elevi s-a izbit de un pod: aproape 20 de copii răniți, trei sunt în stare gravă

Tragic accident în care a fost implicat un autobuz școlar plin cu elevi. S-a întâmplat în Hampshire  pe Wellhouse Road  iar autobuzul s-a lovit trecând pe sub un pod. În urma impactului violent autobuzul aproape că a rămas fără capotă. Trei copii au ajuns în spital cu răni grave, în timp ce alți 13 au suferit răni ușoare, potrivit rapoartelor poliției din Hampshire, scrie ziarul Independent . Cu toate acestea, niciunul dintre răniți nu este în pericol de viață.

Marea Britanie interzice întâlnirile cu mai mult de 6 persoane. Vezi de când intră în vigoare legea

Acoperișul autobuzului a fost grav avariat după coliziunea cu podul, probabil din cauza erorii unui șofer în traseu: „Am luat o cale greșită, dar niciunul dintre noi nu a observat”, a declarat o studentă pentru BBC .

„Acoperișul s-a prăbușit, toată lumea a început să țipe, era sticlă peste tot”. Toți studenții implicați au vârste cuprinse între 11 și 16 ani.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.