Un atlet paralimpic se dă jos din scaunul cu rotile pentru a salva un pisic / VIDEO

Un sportiv paralimpic din Malaezia, Abu Fathiyyaturahma Menk Abdul Mujtahid, a salvat un pisoi care se afla în percol  în ciuda faptului că este paralizat și forțat să stea într-un scaun cu rotile. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare se vede cum bărbatul coboară alunecând din pe scaun, și se târâie pe iarbă lângă un canal pentru a salva pisoiul.

Botez de infart: un preot a aruncat cu violență bebelușul în cristelniță

Puiul de pisic căzuse într-o canalizare și, deși reușise să iasă din apă, era prea mic pentru a urca pe panta abruptă a canalului. După o serie de eforturi, bărbatul, pe de altă parte, a reușit să prindă pisicul și să o pună înapoi în iarbă.

Autorul video-ului a distribuit imaginile pe contul său de Facebook. Imaginile au fost distribuite de peste 1.200 de ori și a adunat peste 2.400 de reacții.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.