Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA ne asigură: „Nu este niciun pericol”

Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA asigură: „Va fi la o distanță„ sigură ”: la 6,2 milioane de kilometri de noi”. După ce unele publicații și articole au definit corpul celest drept „potențial periculos”, Agenția Spațială Americană a menționat, prin Twitter, că asteroidul în cauză (1998 OR2 ) nu reprezintă un pericol pentru planeta noastră.

NASA a fotografiat asteroidul care va saluta Pământul pe 29 aprilie

On April 29. asteroid 1998 OR2 will safely pass Earth by 3.9 million miles/6.2 million km. A @Daily_Express article implying there is a “warning” about this asteroid is false. A complete listing of all asteroid passes is always public at https://t.co/i6i8HwCDJq. Carry on! — NASA Asteroid Watch (@AsteroidWatch) March 4, 2020

Studiu Harvard: cu cât este mai mare poluarea, cu atât mortalitatea Covid este mai mare

1998 OR2  ar avea un diametru între 1,5 și 4 kilometri și va trece relativ „aproape”, dar în orice caz la o distanță de aproape șaptesprezece ori mai mare decât între Lună și Pământ. Așadar, sugerează NASA, stați fără grijă și ”mergem mai departe”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.