Un asistent social convinge o tânără de 16 ani să rămână unchiului ei: după câteva ore o ucide

Un asistent social a încredințat o  tânără de 16 ani unchiului ei, dar acesta o ucide . Louise Smith, în vârstă de 16 ani, se mutase să locuiască cu unchiul ei, Shane Mays, după ce părinții ei au fost nevoiți să se mute cu lucrul din Marea Britanie. Cu toate acestea, se pare că fata a vrut să plece de acasă, dar un asistent social a convins-o să rămână.

Tânăra de 16 ani a spus că o deranjează unele atitudini ale unchiului ei și din acest motiv a vrut să plece de acasă. Dar serviciile sociale au intervenit și au convins-o pe adolescentă să rămână cu bărbatul care și-a ucis nepoata câteva ore mai târziu. Louise s-a destăinuit unor prieteni spunând că a observat un anumit interes din partea unchiului ei, care a  abordat-o sexuale în mai multe rânduri.

Citește și O tânără de 24 de ani a murit electrocutată în vană: pusese telefonul la încărcat

Fata, a cărei dispariție a fost raportată de către părinți, ar fi fost ucisă de unchiul ei, așa cum sa dovedit în timpul procesului. Bărbatul a ucis-o mai întâi în locuința lui după care a abandonat cadavrul într-o pădure unde a fost găsit de autorități.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://metro.co.uk/2020/11/18/louise-smith-trial-shane-mays-denies-murder-after-losing-tempter
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.