Un artist creează sculpturi din nisip atât de realiste încât de la distanță se confundă cu animale reale

Cei care au încercat să facă un castel din nisip știu foarte bine cât de complicată poate fi modelarea acestui material natural. Cu toate acestea, în ultimii ani, pe plajele din întreaga lume este posibil să admirați adevărate opere de artă și, multe dintre ele, reflectă fidel ceea ce artistul în cauză vrea să reprezinte. Andoni Bastarrika este un bărbat care, în 2010, după ce a făcut o mică
sirenă de nisip, a descoperit că are un talent natural în crearea sculpturilor realizate din acest material.

Așa că, de-a lungul anilor, a lucrat la dezvoltarea acestui mare dar al său și a început să modeleze diferite tipuri de figuri, cu toate acestea, el spune că pasiunea sa este să reproducă animale și tot ceea ce se învârte în jurul naturii.

Modificări genetice: șobolanii din New York și Paris preferă acum pizza și croissantele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.