Un animal în casă poate salva vieți! O pisică neagră a salvat viața unei bebelușe

Unii nu cred iar alții au aflat pe pielea lor cât este de benefic să ai un animal în casă. Este și povestea unei familii care au riscat să rămână fără copila lor.

Multe cupluri speră și doresc să-și mărească familia cu un copil, dar din păcate nu întodeauna reușesc. Așa s-a întâmplat și cu Roy și Bernita Rogers din Kansas City care își doreau extrem de mult un copil. De câte ori Bernita rămânea însărcinată nu reușea să ducă sarcina până la sfârșit iar ei se simțeau din ce în ce mai singuri.

După multe încercări și avorturi, cei doi soți au decis să-și umple golul din viață cu un pisic negru. Poate așa va reuși să-și distragă gândul de la dezamăgirea de nu a putea deveni părinți.

Sosirea pisicului în viața familiei a marcat o perioadă bună pentru cei doi soți

 

La scurt timp după întrarea în sânul familiei a lui Midnight, Bernita a rămas însărcinată și a născut o minune de fetiță, Stacy. Stacey și Midnight au devenit prieteni foarte apropiați și pisica devenise ca garda de corp a fetei și nu se îndepărta niciodată de ea.

Pescărușul îi fură chipsurile, bărbatul îl izbește de un perete și îl omoară. Condamnat

Într-o zi micuța a fost dusă la un medic deoarece nu putea respira bine. Medicul i-a asigurat că este vorba de o simplă răceală. Ușurați părinții au adus-o pe Stacey acasă. Dar, pe la mijlocul nopții din monitorul care era în camera copilei s-a auzit un zgomot ciudat, ca un țipăt.

Alarmați, cei doi soți s-au precipitat în camera fetiței și și-au dat seama că Micuța nu mai putea respira, era cianotică. Dusă de urgență la spital medicii au diagnosticat o criză respitaorie gravă. Cei doi părinți s-au gândit imediat, că dacă nu era pentru acel țipăt ciudat al pisicii , fetița lor putea să fie moartă.

Cum de fapt, Midnight i-a avertizat la timp, astfel că Stacey a putut fi salavată . Midnight, pisicul super-erou! Povestea lor a fost spusă de Oprah Winfrey în cadrul programul său:

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.