Un alt video despre violența poliției din SUA: agenții împing un bărbat în vârstă și-l lasă inconștient pe asfalt

Un nou videoclip care probabil va spori din nou tensiunea în Statele Unite.

Imaginile au fost filmate de un jurnalist de la Radio Wbfo și au ajuns viral pe rețelele de socializare. Poliția din Buffalo din statul New York a fost filmată în timp ce înaintează în Niagara Square. Un bărbat în vârstă se apropie de ofițeri, iar poliția îl împinge și bărbatul cade pe asfalt și se lovește cu capul.  Sub bărbat se întinde un strat de sânge, dar poliția nu se oprește și continuă să înainteze prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic.

O elevă de 14 ani s-a sinucis pentru că nu putea urmări lecțiile online impuse în perioada de Coronavirus

Cei doi agenți care l-au împins pe bătrân au fost suspendați iar poliția va deschide o anchetă internă.  Bărbatul în vârstă de 75 de ani a fost salvat de doi medici și încărcat într-o ambulanță. Conform ultimelor informații, el este internat în condiții grave, dar stabil  la Spitalul Centrului Medical Județean Erie din Buffalo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.