Un alt viaduct s-a prăbușit în Italia

O porțiune de viaduct de-a lungul autostrăzii Torino-Savona s-a prăbușit. Dintr-o primă verificare a pompierilor, se pare că nu există persoane implicate. Cauza prăbușirii a fost o alunecare de teren: din cauza ploilor abundente, o parte a muntelui a cedat, aproximativ treizeci de metri de viaduct.

O țară a fost acuzată ca fură organele deținuților executați

Întinderea aparține autostrăzii A6, administrată de grupul Gavio scrie presa italiană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.