Un alt cutremur puternic a zguduit Turcia! Oamenii au ieșit în stradă

Un cutremur de magnitudine 4,8 a fost înregistrat în provincia Manisa, în vestul Turciei, la patru zile după șocul puternic care a lovit estul țării provocând cel puțin 41 de morți. Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență din Turcia a raportat informația, potrivit site-ului web al ziarului „Sabah”.

Citește și Turcia, la 28 de ore de la cutremur o femeie și fiica ei de 2 ani au fost salvate de sub dărâmături

Epicentrul șocului de astăzi a fost localizat în cartierul Kirkagac, la o adâncime de aproximativ șapte kilometri. Într-o declarație, autoritățile provinciei au spus că până în prezent nu există nicio infornație privind victime sau daune, chiar dacă populația  înspăimântată a ieșit în stradă. Șocul a fost resimțit și în provinciile vecine, inclusiv în cele din Smyrna, Aydin și Denizli.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.