Un alt cutremur cutremur puternic a lovit Puerto Rico: magnitudinea de 6,5

Puerto Rico a fost lovit de un nou cutremur puternic de magnitudinea de 6.5. În acest moment nu sunt informații privind  victime sau daune provocate. Cutremurul a avut loc la ora locală 03:24 (10:24 ora României  ).

Citește și Un cutremur violent de magnitudinea 6.2 a lovit Indonezia !

Conform Tsunami Warning Center american nu există pericol de valuri anomale. Un alt cutremur cu magnitudinea de 5,8 a fost înregistrat luni în Puerto Rico.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.