Un alt creștin condamnat la moarte în Pakistan pentru blasfemie

Din păcate nu este prima dată când un tribunal din Lahore, estul Pakistanului, a condamnat la moarte un cetățean creștin pentru blasfemie. Acesta este Asif Pervaiz, în vârstă de 37 de ani, acuzat că a trimis mesaje „blasfemice” împotriva profetului Mahomed către un fost șef de la locul de muncă. Avocatul său, Saif-ul-Malook, a spus potrivit radiodifuzorului al-Jazeera,  că „omul care l-a raportat este un șef în fabrica de șosete unde lucra Asif”.

Imigranți, tabăra Moria din Lesbos în flăcări: evacuări în curs

Tribunalul Lahore a respins astăzi mărturia acuzatului, condamnându-l la moarte. Pervaiz “a negat acuzațiile și a spus că acest om (cel care îl acuză) a încercat să-l convingă să se convertească la islam”, a spus avocatul. Omul care a depus plângerea, Muhammad Saeed Khokher, a negat acuzația creștinului, a spus avocatul său Ghulam Mustafa Chaudhry.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.