Un alt copil, victima coronavirusului: un băiețel s-a stins din viață la numai 5 ani

Un băiețel de cinci ani a murit de coronavirus în Marea Britanie, devenind astfel cea mai tânără victimă.  Acest lucru a fost anunțat de Serviciul Britanic de Sănătate, care aduce numărul numărul de decese în țară la 4.313

Copilul care fost testat pozitiv săptămâna trecută, ieri a pierdut lupta …

Coronavirus Italia, strigătul de ajutor al unui copil de 12 ani către carabinieri: „Ne este foame, tatăl meu nu mai lucrază”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.