Un alt challenge idiot care circulă pe social: la numai 11 ani și-a pierdut picioarele sub roțile unui tren

Un alt challenge periculos care a ajuns la modă în rândul celor foarte tineri, cel a „ train surfing”, era să-i coste viața lui Arkady Arksenov, în vârstă de 11 ani . „Provocarea” este să te filmezi în timp ce sari pe vagoanele trenurilor de marfă aflate în tranzit, apoi să publici videoclipul pe YouTube sau pe alte rețele de socializare . Arkady, din Sankt Petersburg ( Rusia ), a alunecat în încercarea de a imita gestul, ajungând sub un trenul care i-a tăiat ambele picioare. Mecanicul trenului, Bulat Zhakeev, a reușit în mod miraculos să vadă o figură pe șine și și-a dat seama că era o persoană: Arkady, întins  într-o baltă de sânge. Bărbatul a cerut imediat ajutor, salvând efectiv viața tânărului.

Citește și Un copil din China s-a născut cu puteri care nu pot fi explicate de știință

Toată povestea a fost spusă de mama lui Arkady, Maria Petrova , care prin intermediul unor postări sociale a arătat cu degetul spre doi prieteni a fiului ei care, mai întâi l-ar fi împins să facă gestul, apoi ar fi fugit imediat după accident. Cei doi tineri, presupunând că Arkady este mort, nu ar fi dat alarma. Un gest pe care Maria Petrova nu-l poate ierta. Potrivit presei locale, băiatul, după amputarea celor două picioare, este încă în stare critică, în timp ce autoritățile au lansată o anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.