Un alt camion frigorific plin cu migranți a fost descoperit în parcarea unei autostrăzi

Poliţia belgiană a găsit miercuri 12 migranţi în viaţă într-un camion frigorific în parcarea unei autostrăzi din partea de nord a Belgiei, după ce şoferul a alertat autorităţile, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

În vehiculul care transporta fructe şi legume au fost găsiţi 12 bărbaţi sirieni şi sudanezi. Aceştia au fost conduşi de poliţie la oficiul pentru imigrări din oraşul Anvers, retalează Agerpres.

„Camionul morții”, pentru o viață mai bună, tânăra vietnameză și-a plătit drumul spre moarte cu 34 de mii de euro  

Săptămâna trecută 39 de migranţi au fost găsiţi morţi în Marea Britanie într-un camion frigorific care trecuse prin portul belgian Zeebrugge. Autorităţile belgiene, atent monitorizate pentru modul în care combat traficul cu fiinţe umane, cooperează cu cele britanice în investigarea acestui caz.

Sursa: Agerpres

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.