Un agent de securitate american a arestat doi elevi de 6 și 8 ani

Poliția din Orlando a inițiat o anchetă asupra unui agent de securitate al unei școli primare după controversa sa decizie de a aresta a doi copii, de opt și respectiv șase ani. Bunica celei mai mici, Kaia, a primit un apel telefonic de la nepoata sa, care i-a spus că a fost arestată și că va fi transferată la un centru pentru minori: ” Am dat un picior cuiva  și am a fost arestată”. Acum, însă, șeful poliției Orlando Rolon condamnă comportamentul agentului, Dennis Turner, care a fost suspendat de serviciu în așteptarea încheierii anchetei interne.

Descoperă că este însărcinată, dar în timpul unui control medicii îi găsesc o tumoare: „Oscar mi-a salvat viața”

Conform regulilor departamentului, pentru a efectua arestarea unui copil sub vârsta de 12 ani, un agent trebuie să solicite aprobarea unui lucru superior care, potrivit celor enunțate, dar Turner nu ar fi făcut-o. Deși autoritățile nu au dezvăluit identitățile copiilor arestați, bunica lui Kaia, Meralyn Kirkland, a povestit problema la nepoatei la un post radiofonic local, explicând că nepoata ei suferă de apnee în somn și ca urmare a acestei probleme a avut o criză în clasă și o lovise pe profesoara care încerca să o calmeze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.