Un afiș funerar special: decedata arată degetul mijlociu. Rudele: ”Fotografia o reflectă, era originală”

Un afiș funerar cu o fotografie care nu rămâne neobservat. Pe străzile din Rimini, Italia apare imaginea unei doamne în vârstă cu degetul mijlociu ridicat. Fotografia a ajuns pe toate rețelele de socializare. Pe  pagina de Facebook, „Matti di Rimini” -cea care a lansat-o – această fotografie a făcut mii de like-uri și share-uri.

Imaginea afișului, postată în diverse cartiere, a fost aleasă de membrii familiei – o fiică și doi nepoți – a decedatei, o doamnă în vârstă de 84 de ani, care a murit pe 18 august și a cărei înmormântare, prin testamentul ei, a avut loc într-o formă privată pe 20 august. Fiica și nepoții au explicat ziarelor din Rimini că acea fotografie reprezenta cel mai bine personalitatea și caracterul mamei și bunicii, definită ca o femeie cu o minte deschisă și cu un caracter original.

Indonezia, o fetiță de 12 ani a „revenit la viață” după ce medicii i-au constatat decesul

Cenușa femeii se va odihni în cimitirul San Maria din Cerreto, unde se află cealaltă fiică și, explică membrii familiei, aceeași fotografie a posterului va fi folosită pentru mormânt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.