Un adolescent român în vârstă de 16 ani a dispărut în Marea Britanie: apelul poliției

Poliția britanică face apel către toți cetățenii pentru a depista un adolescent român în vârstă de de 16 ani, dispărut din Northampton, despre care se crede că s-ar afla în zona Edinburgh.

Tânărul se numește David Bivol și a fost văzut ultima oară la aproximativ 8 dimineața, miercuri, în Northampton.

Cristian Sabou, românul care a ucis proprietara unei galerii din Londra a fost condamnat la închisoare pe viață

În momentul dispariției se pare că David avea o geantă și puta purta o pereche de blugi și un tricou.

Oricine l-a văzut pe văxut David sau are informații despre locul în care se află, este rugat să sune la a Poliția Northamptonshire la numărul 101, referință MPN2 / 3502/19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.