Un adolescent în vârstă de 14 ani s-a sinucis aruncându-se în fața trenului. ”Era dependent de băuturile energizante”

S-ar fi aruncat sub un tren  în fața colegilor de clasă din cauza dependenței sale de băuturile energizante . Sam Connor  în vârstă de 14 ani, a murit la gara Chertsey din Surrey la începutul acestui an În urma tragedie se va deschide o anchetă pentru a determina dacă băuturile energetice au jucat un rol în moartea sa. Familia sa a dezvăluit că Sam nu dormea bine și a suferea de anxietate . “Mulți martori au declarat că Sam bea multe băuturi energizante, fără să mănânce suficient”, a spus legistul Richard Travers. „Ce efect ar putea avea asupra unui metabolism tânăr și asupra stării de bine a unei persoane?”, se întreabă el.

O femeie s-a născut cu 12 degete la mâni și 20 la picioare: ” Oamenii supun că sunt o vrăjitoare”

Părinții tânărului de 14 ani, James și Christine Connor, și frații lui Sam, James și sora Georgia, dar au declarat că nu șyiau ca Sam să fi avut  vreo problemă: „Nu știam că bea aceste băuturi energizante. Nici măcar nu le aveam acasă.”  Din datele strânse de pe telefonul lui Sam și mesajele de pe rețelele de socializare  au rezultat că el vorbea deseori despre sinucidere cu prietenii.

O investigație completă ar trebui finalizată până în februarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.