Un adolescent de 18 ani a murit în somn după ce s-a infectat cu Covid pentru a doua oară

Un adolescent din Denver a murit după ce s-a luptat cu Covid-19 pentru a doua oară. Wilber Portillo, în vârstă de 18 ani, a contractat prima dată virusul după ce a călătorit cu vărul său la Los Angeles. La două luni după ce și-a revenit s-a infectat din nou după ce a fost la o petrecere .Portillo a mers la cabinetul medicului pe 18 noiembrie și s-a constatat că are „o infecție foarte puternică în plămâni”, scrie Metro

„A fost ultima oară când l-am auzit ”, a spus iubita lui Portillo, Andrea Ferrel, pentru KDVR. În acea noapte adolescentul a murit în somn. Membrii familiei sunt șocați: „Este greu să ne împăcăm cu gândul.. Era un băiat de aur ”.

Citește și Noi focare Covid au izbucnit în unele zone ale Franței: nu este vorba de varianta engleză

Experții au spus că reinfectarea este posibilă, deși în cazuri foarte rare și rămâne de stabilit dacă tânărul de 18 ani a fost reinfectat cu o tulpină mutantă a virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.