Un adolescent de 15 ani a fost găsit spânzurat: și-a luat viața din cauza unei dezamăgiri în dragoste

O imensă tragedie în după-amiaza zilei de luni, 23 septembrie 2019, într-un oraș din provincia Lecce, Italia. Un adolescent de numai  15 ani a fost găsit spânzurat în restaurantul tatălui său. Părinții încercaseră să-l contacteze ore întregi.

În baza informațiilor preliminare, anchetatorii au constatat că este vorba de o sinucidere, scrie Il Messaggero.

Serviciile de urgență au fost alertate imediat, iar în câteva minute la fața locului, la fața loculu au intervenit medicii și carabinierii. Din păcate pentru băiat nu mai era nimic de făcut.

„Nu vreau să cerșesc”: un migrant începe să măture o stradă din Italia dar polițiștii îl amendează cu 350 de euro

Luni, familia și prietenii au încercat să -l sune pe telefonul său de mai multe ori, dar tânărul de 15 ani nu a răspuns. Băiatul nu ar fi lăsat niciun bilet  în care să explice motivele gestului extrem .

Conform primelor detalii  se pare că adolescentul a suferit de o dezamăgire în dragoste, dar, evident anchetatorii din acest moment nu exclud nicio pistă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.