Un adolescent de 13 ani și-a împușcat iubita în cap: credea că este însărcinată

Un băiat de 13 ani din Statele Unite a împușcat o fată de 14 ani, după ce a crezut că este însărcinată. Potrivit autorităților, tânăra a fost împușcată în cap, scrie Daily Mail.

Băiatul ar fi folosit un pistol de calibru 38 pentru a o ucide pe fată. El le-ar fi spus oficialilor că a crezut că fata urmează să aibă un copil cu el. Sylvia McGee a fost împușcată în cap, nu departe de casa ei din Canton, Ohio, în martie. În urma autopsiei, s-a descoperit că fata nu era însărcinată.

Așa a murit Lăcrămioara…”Ce faci? Aștept un copil de la tine, te iubesc”: el o omoara, apoi merge la frizer

Băiatul va rămâne într-un centru de deteneție până va împlini vârsta de 21 de ani, după care va fi supus unei evaluări psihologice. El riscă să primească o sentință de 18 ani de detenție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.