Un adolescent de 12 ani internat de urgență: medicii au rămas șocați

Un tânăr de 12 ani din Wuhan, capitala provinciei Hubei și cel mai populat oraș din estul Chinei, a fost internat la Spitalul de Copii Wuhan din cauza durerii abdominale severe.

Povestea ciudată a fost raporatată de  ziarul online britanic Metro UK care descrie cum un adolescent, a fost internat de urgență la spital deoarece cu două luni înainte  în timp ce „își explora părțile anatomice”, și-a  introdus, 31 de bile una  câte una , în uretră. Bilele mici de  magnetice s-au lipit una de cealaltă formând un lănțișor.

Imaginți-vă surpriza atunci când urologul spitalui doctorul Wang Jun, a descoperit că, cauza durerilor adolescentului  nu era o problemă gastrointensală, ci bilele care au ajuns până în vezică.

Scandalos! Un polițist atacă și pune la pământ o tânără de 15 ani fără mâini și picioare / VIDEO

”Nu a fost ușor să îndepărtăm bilele”, a recunoscut specialistul, deoarece, având în vedere proprietățile lor magnetice, bilele s-au reunit într-un fel de lanț, formând un dop imobil . Vezica băiatului a trebuit să fie umplută cu aer pentru a facilita localizarea și îndepărtarea bilelor și fără a apela la proceduri mai invazive.

Medicii asigură că operația a avut succes și că băiatul va fi externat curând.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.