Un adolescent a ucis un tânăr de 15 ani cu o cheie franceză: „Îi era teamă că îi va spune iubitei despre relația lor”

Ucide în bătaie un tânăr de 15 ani cu o cheie franceză, pentru că se temea că-i va spune iubitei sale despre relația lor. Matthew Mason, în vârstă de 19 ani, a fost condamnat pentru că l-a ucis în bătaie pe Alex Rodda, în vârstă de 15 ani, la moarte și apoi  i-a abandonat trupul într-un pădure din Ashley, Cheshire, Anglia.

Cei doi băieți aveau o relație secretă, dar tânărul de 19 ani era logodit oficial cu o fată. Teama că victima ar putea pune în pericol relația lui cu fata și că homosexualitatea lui va ieși la suprafață l-a împins pe Mason să facă gestul nebun. Criminalul de 19 ani, cu o scuză,  l-a adus pe tânărul de 15 ani într-o pădure, dar avea deja în minte crima. Acuzatul a spus în schimb între ei s-a iscat o bătaie în urma căreia el s-a apărat.

Citește și Indonezia, avionul care a decolat din Jakarta s-a prăbușit: 62 de persoane la bord, „rămășițe umane găsite în mare”

Autopsia a dezvăluit ulterior că Alex a fost lovit de cel puțin 15 ori. După crimă, Mason a părăsit locul și s-a dus într-un local să se întâlnească cu câțiva prieteni. Abia când a fost găsit cadavrul tânărului de 15 ani, Mason a fost arestat. În timpul anchetei, decisive au fost și mărturiile prietenilor victimei care au povestit despre relația secretă dintre cei doi băieți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.