Un adevărat masacru ! Cutremurul din Albania, numărul victimelor a crecut la 39 dintre care și 4 copii

Un adevărat masacru ! Cutremur din Albania, numărul victimelor a crecut la 39 dintre care și 4 copii Bilanțul oficial victimelor a crescut la 39 în urma cutremurului care a lovit Albania,  a anunțat de prim – ministru , Edi Rama , în această dimineață. Alte nouă alte cadavre, a spus el, au fost trase de sub dărâmături azi noapte. Printre victime, a subliniat Rama, sunt și patru copii cu vârste între trei și opt ani și 17 femei.

 

Cutremurul din Albania: iubita fiului premierului și întreaga ei familie au murit

Până în prezent, au fost 15 morți în Durazzo, 23 în Thumane și unul în Kurbin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.