Un adevărat masacru: 5000 de animale au fost găsite moarte din cauza sufocării și malnutriției

Un adevărat masacru de animale a avut loc într-o unitate logistică de sortare din Dongxing Logistics, în orașul Luohe, din provincia chineză Henan. Exemplarele găsite moarte sunt peste 5 mii. Câini, pisici, iepurii și alte animale de companie și- au pierdut viața din cauza sufocării și malnutriției. Compania de salvare Utopia a reușit să recupereze doar câteva sute.

Comerțul ilegal cu animale domestice și sălbatice din China este din ce în ce mai dezvoltat. Exemplarele sunt ambalate în cutii mici de carton cu mici găuri de aer și expediate în toată lumea. Majoritatea animalelor, în majoritate pui, nu supraviețuiesc călătoriei.

Guvernul chinez a interzis transportul de animale vii în ambalaje, dar legile sunt adesea încălcate.

Într-un moment tragic precum cel legat de urgența de sănătate Covid-19 , transportul animalelor în condiții de sănătate precare poate pun umanitatea într-un risc serios.

„ Având în vedere pandemia COVID-19, ne confruntăm cu faptul că este terifiant faptul că animalele vii sunt transportate în acest fel. Singura soluție este să alegeți întotdeauna adoptarea și să nu cumpărați niciodată ”, au explicat reprezentanții organizației Utopia.

CITEȘTE ȘI Un băiețel de 6 ani a murit infectat de amiba mâncătoarea de creier. Alertă în Houston: „Nu folosiți apa de la robinet”

La sosirea la centrul de sortare, voluntarii organizației de salvare Utopia au găsit cadavrele a peste 5.000 de animale , dintre care multe în descompunere. Erau încă încuiați în interiorul cutiilor de carton…

Cauza masacrului ar putea fi atribuită unei întârzieri în gestionarea comenzilor. De fapt, clienții ar fi cumpărat animale de companie online, care din cauza problemelor de logistică au fost blocate în centru, animalele au murit  în cutii din cauza lipsei de aer,  deshidratare și foame. Asociația Utopia a reușit să salveze doar 200 de iepuri și 50 de pisici și câini . Unii dintre ei sunt grav bolnavi și sunt în grija veterinarilor,  în timp ce alții au fost deja adoptați .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.