Un adevărat iad: casa groazei în care un copil de 6 ani a fost bătut și torturat până la moarte / VIDEO

Un caz îngrozitor plin de torturi și abuzuri în familie care s-au petrecut în Harlem, Manhattan în 2016 . Un băiețel de numai 6 ani a fost torturat și ucis fără milă de mama lui și de tatăl vitreg.

Departamentul de Poliție din Manhattan a împărtășit un videoclip de două minute ale condițiilor dezastruoase la care un băiat de șase ani a fost nevoit să locuiască înainte de a fi ucis de părinții lui. Cei doi au fost arestați iar acum își așteaptă sentința.

În instanță, polițiștii au spus că băiețelul Zymere dormea ​​într-un pat improvizat unde muștele depuneau ouă în materiile fecale înglobate în covor. Din cauza traumelor pe care le-a suferit copilul se scăpa noaptea în pat , lucru pe care în ziua crimei l-a enervat profund pe tatăl lui vitreg Smith. El l-a luat pe copil în timp ce dormea în acel pat improvizat și a început să-l bată cu un băț de lemn după care l-a băgat în duș sub jeturile de apă rece lovindu-l în continuare până când micuțul a leșinat.

Citește și Un violator condamnat la moarte cere să fie eliberat: ” Oricum mă va ucide aerul poluat”

Zymere și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit în cadă iar bărbatul l-a luat de tricou și l-a atârnat ușa de la baie.

În timpul procesului femeia a declarat că nu a dus imediat copilul la spital deoarece credea că se preface. După mai bine de 17 ore de când copilul și-a dat ultima răsuflare femeia a luat copilul și l-a dus la spital spunând medicilor că a căzut din pat .

Sursa: Daily Mail

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.