Un 2021 extrem de sumbru: Nostradamus a prezis asteroizi, incendii și….zombi

Dacă ți s-a părut că anul 2020 a fost rău, stai să vezi ce se va întâmpla în 2021. Filosoful francez Michel de Nostradamus a prezis foamete, asteroizi devastatori și chiar o apocalipsă de zombi în următoarele 12 luni.

Nostradamus, care a murit în 1566, și-a găsit faima modernă cu istoricul său înfricoșător în a  prezice evenimentele cum ar fi aterizarea pe lună a Apollo 11, asasinarea lui JFK, 11 septembrie și al doilea război mondial. Printre profețiile sale terifiante pentru 2021, astrologul din secolul al XVI-lea a sugerat că oamenii de știință ruși vor crea o armă biologică care va crea un virus care transformă oamenii în …zombi.

Dacă acest lucru nu era suficient de rău, Nostradamus a mai profețit că o foamete de proporții biblice ar provoca haos pe tot pământul.

„După mari necazuri pentru omenire, se pregătește unul mai mare, Marele Mișcător prezice: ploaie, sânge, foamete, oțel și ciumă, se vede focul cerurilor și o scânteie lungă ”, a spus el. Aceste viziuni devin și mai rele.

Citește și OMS: ”Covid este doar un clopoțel de alarmă”

Nostradamus a susținut că pământul va fi spulberat de furtuni solare și de o cometă uriașă pentru a termina anul în preajma Crăciunului 2021, scriind: „Pe cer, se va vedea o dâră de foc și o lungă urmă de scântei”

….Dar probabil că nu ar trebui să-ți pierzi somnul din cauza previziunilor sumbre ale lui Nostradamus. Prezicerile filozofului au fost criticate pe scară largă pentru că sunt incredibil de vagi și adesea greșite, inclusiv că lumea se va sfârși în 2012…

Puteți citi predicția sa completă pentru 2021 aici .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.