Ultimul bilanț: Coronavirus, peste 164 de mii de morți în întreaga lume

Pandemia de coronavirus a provocat 164.016 decese la nivel mondial, în timp ce cazurile au ajuns la 2.363.210. Bilanțul a fost relatat de France Press care specifică  că acestea sunt numere oficiale și că cifrele reale ar putea fi mult mai mari, deoarece mai multe țări numără doar cazurile și victimele din spitale.

Canda, atac armat în diferite localități Noua Scoție: 17 morți

Țările care au înregistrat cele mai multe decese în ultimele 24 de ore sunt Statele Unite (2.926), Marea Britanie (596) și Italia (433).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.