Ultimul adio între doi soți în spital înainte de a muri de Covid la doar trei zile distanță unul de celălalt

Imaginea sfâșietoare a soților Margaret și Derek Firth, ambii în vârstă de 91 de ani, care au murit într-un spitalul din Anglia după ce a contractat coronavirusul. Cei doi soți au fost spitalizați în două momente diferite și pentru diferite probleme de sănătate iar medicii i-au pus în același salon.

Fiecare în patul său de spital, dar unul lângă altul, pentru a se mângâia și a-și spune adio pentru ultima dată după 70 de ani de căsătorie . Decesul celor doi soți a avut loc la doar trei zile distanță unul de celălalt din cauza complicațiilor datorate covidului.

Aceasta este imaginea sfâșietoare a lui Margaret și Derek Firth, ambii de 91 de ani care au murit săptămâna trecută la Spitalul General Trafford, Greater Manchester, Anglia.

Imediat după internarea lor în spital, au rezultat pozitivi la coronavirus. Au fost transferați în alte secții dar starea lor s-a înrăutățit și au murit. Primul care murit a fost Derek pe 31 ianuarie, apoi a venit rândul lui Margaret care a murit trei zile mai târziu. Fiica lor Barbara, care a vrut să aducă un omagiu personalului „extraordinar” al serviciului de sănătate britanic, care le-a permis celor doi să se vadă înainte de moartea lor: „A fost un moment destul de trist, dar a fost foarte frumos că au fost acolo împreună, ” a spus Barbara potrivit Daily Mail.

Citește și Se trezește din comă după 11 luni și nu știe ce este Covid-ul. Povestea unui tânăr de 19 ani

Cei doi bătrâni s-au cunoscut în adolescență și apoi s-au căsătorit foarte tineri în mai 1950. Anul trecut și-au sărbătorit 70 de ani de căsătorie. Din povestea lor de dragoste s-au născut cinci copii, 11 nepoți și patru strănepoți. Cea mai mare parte a vieții lor au trăit în Partington , au fost mereu împreună și acum tot împreună au plecat pentru totdeauna.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.