Ultimatumul lui Johnson către UE cu privire la Brexit: 38 de zile pentru a decide

Dacă nu găsim un acord, vom merge pe drumul nostru. Acesta este titlul ediției de astăzi a ziarului britanic The Telegraph și care lansează în cele din urmă ultimatumul privind Brexit pe care premierul britanic Boris Johnson l-a lansat în Uniunea Europeană. Și o face stabilind un termen: 38 de zile pentru a decide ce să facă, altfel britanicii o vor face singuri.

Într-adevăr, după 8 lungi discuții, încă nu s-a ajuns la un acord Brexit . Negocierile Brexit sunt la un impas, iar acesta este motivul pentru care șeful guvernului Johnson – acuzat pe 22 august de camping abuziv în Scoția – dă un ultimatum a summitului UE privind Brexit să fie un set de 15 Octombrie.

Covid fără frâne în Franța: alte 7 zone roșii

Boris Johnson speră că din discuțiile programate mâine 8 septembrie , negociatorul David Frost și Michel Barnier vor putea ajunge la o soluție care să satisfacă pe toată lumea mai ales că 2021 este aproape și Uniunea Europeană ar putea obliga la creșterea tarifelor, a taxelor vamale și a barierelor economice pentru a face față crizei pentru Coronavirus .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.